22.11.2011

Mun lempparilajit

Mä oon melkein koko ikäni liikkunut. Peruskouluaikoina pelasin jalkapalloa ja harrastin yleisurheilua. Lukioaikana liikkuminen jäi vähemmälle, oikeastaan en liikkunut ollenkaan satunnaisia lenkkejä lukuunottamatta. Viisi vuotta sitten ostin ensimmäisen kerran itselleni salijäsenyyden ja tällä hetkellä en enää voisi kuvitella elämääni ilman liikuntaa.

Ensimmäiset kolme vuotta kävin salilla lähinnä erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla. Lemppareitani olivat kaikki tanssilliset tunnit sekä LesMillsin BodyPump ja BodyCombat -tunnit. Salin puolelle menin vain jos jumppatunnit eivät sopineet aikatauluihini, eli todella harvoin. Kaksi vuotta sitten rupesin vähitellen lisäämään salitreeniä viikko-ohjelmaani ja nykyään enää harvoin muuta liikuntaa harrastankaan.

Käyn salilla noin neljä kertaa viikossa. Silloin tällöin (lähinnä kun on tarpeeksi vapaata) käyn näiden lisäksi spinningissä, tanssitunnilla tai lenkkeilen. Tykkään kokeilla uusia lajeja, mutta salitreenaaminen on vain mulle se ykkösjuttu, joten muuta lajit ovat kaikki jääneet muutamien kokeilukertojen jälkeen. Työaikani ovat myös sellaiset, että en oikein pysty sitoutumaan esim. kerta viikossa -harrastukseen.

Tulevaisuudessa aion kokeilla ainakin kahvakuulaa ja jos sitä vihdoin saisi tänä talvena laskettelusukset vaihdettua lumilautaan :)

Ei kommentteja: